Těsnění na závitové spoje ultra silné 50 ml, Airpress 4306545

Kód: 4306545
142 Kč 117,36 Kč bez DPH
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Těsnění na závitové spoje ultra silné 50 ml, Airpress 4306545

Popis:
Airpress Thread Locker je odnímatelný materiál určený k zajištění matice, šroubů, ložisek, spojovacích prvků a šroubů proti uvolnění. Díky své schopnosti vyplnit drobné mezery je ideální jako prostředek proti korozi na kovech. Je odolný proti nárazům a vibracím, což z něj činí vhodný produkt pro použití na vozidlech, nástrojích, strojích a pohyblivých částech. Lze jej odstranit běžným ručním nářadím. Je odolný vůči chemikáliím, olejům a dalším látkám.

Návod k použití:
Odstraňte veškerou vlhkost, olej a nečistoty z ošetřovaného povrchu. Před použitím dobře protřepejte. Odstraňte víčko. Naneste malé množství na požadované místo/závit. Závit ihned zašroubujte, aby se zajistilo plné proniknutí prostředku. Po použití očistěte trysku před opětovným nasazením víčka. Před nasazením víčka zajistěte, aby v lahvičce zůstal volný prostor, který zabrání ztuhnutí kapaliny.

UPOZORNĚNÍ:
Může způsobit podráždění dýchacích cest. Způsobuje podráždění kůže. Může vyvolat alergickou kožní reakci. Způsobuje vážné podráždění očí.

Obsahuje: Polyglykol dimetakrylát, bisfenol a fumarátovou pryskyřici, kumenhydroperoxid. Uchovávejte mimo dosah dětí. Zamezte vdechování prachu/dýmu. Používejte ochranné rukavice/ochranný oděv/ochranu očí/ochranu obličeje. Při vdechnutí: Přesuňte se na čerstvý vzduch a zaujměte pohodlnou polohu pro dýchání. Při zasažení očí: Opatrně vyplachujte vodou po několik minut. Podle potřeby vyjměte kontaktní čočky. Pokračujte ve vyplachování. Při podráždění kůže nebo výskytu vyrážky vyhledejte lékařskou pomoc.

Technické parametry:

  • Označení: 4306545
  • EAN 13: 8712418397086
  • Hmotnost (kg): 0,07
  • Blistr: Ano
 

      Doplňkové parametry

      Kategorie: Pneumatické příslušenství
      Záruka: 2 roky
      Hmotnost: 0.07 kg

      Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

      Nevyplňujte toto pole:

      Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

      Nevyplňujte toto pole: